На Буковині за програмою Зеленського добудували садочок, який майже 10 років стояв довгобудом

У межах програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" у селі Опришени Чернівецької області вдалося завершити будівництво дитсадка на 80 місць, яке тривало з 2012 року

Журналіст відділу новин
На Буковині за програмою Зеленського доб…

Про це повідомила пресслужба Чернівецької ОДА.

https://www.minregion.gov.ua/wp-content/uploads/2021/12/velyke-budivnycztvo-zaversheno-zvedennya-dytyachogo-sadka-na-bukovyni-1-scaled-e1638436365391.jpg

Під час будівництва садка були застосовані енергозберігаючі технології. Це дозволить забезпечувати комфортні умови для дітей і вихователів та одночасно економити енергоресурси, отже, і бюджетні кошти.

https://www.minregion.gov.ua/wp-content/uploads/2021/12/velyke-budivnycztvo-zaversheno-zvedennya-dytyachogo-sadka-na-bukovyni-6-scaled-e1638436399429.jpg

У ході будівельних робіт у садку в Опришенах були обладнані системи опалення, водопостачання та зовнішньої каналізації, а також проведено повний комплекс оздоблювальних робіт.

Підрядник також впорядкував прилеглу до садка територію. Для потреб садочка було закуплено весь необхідний робочий інвентар.

У фінансуванні будівництва садочка взяли участь Державний фонд регіонального розвитку та органи місцевого самоврядування.

Нагадаємо, всього з початку реалізації "Великого будівництва" Володимира Зеленського в усіх регіонах України було збудовано та реконструйовано вже понад двісті садків та шкіл.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme