На Чернігівщині злочинці маскувалися під поліцейських і нападали на пенсіонерів (ФОТО, ВІДЕО)

У місті Носівка Чернігівської області правоохоронці затримали двох чоловіків, які перевдяглися у поліцейську форму й напали на пенсіонера 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
На Чернігівщині злочинці маскувалися під…
Фото: Національна поліція

За жертву зловмисники обрали собі 74-річного пенсіонера. Увечері 6 жовтня вони увірвалися до його будинку та намагалися пограбувати.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Чернігівської області, передає Depo.ua

До слова, інформацію про те, що злочинці готуються пограбувати літнього чоловіка у поліції отримали ще у серпні. За зловмисниками встановили спостереження, щоб оперативно затримати їх на місці злочину. 

Чоловіків, які перевдягнулися у поліцейських та увірвалися до будинку самотнього дідуся, затримали. При собі у них була холодна та вогнепальна зброя. 

Нападниками виявилися 38-річний та 49-річний уродженці Одеської області. Їх помістили до ізолятора тимчасового утримання. Їм загрожує позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна. 

Правоохоронці впевнені, що злочинці причетні ще до низки нападів на пенсіонерів, які скоювали в Україні останнім часом. Зараз вони активно збирають докази на підтвердження цієї версії. 

Затримання злочинців

Правоохоронці

Нагадаємо, на Одещині, де народилися двоє затриманих, стався аналогічний випадок. Молодий чоловік ударив сокирою 83-річного дідуся, щоб забрати у нього 400 доларів

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme