На довиборах у Раду на Черкащині зареєстрували двох кандидатів, а трьом у Херсонській області відмовили

У Центральній виборчій комісії зареєстрували двох кандидатів на проміжних виборах у Верховну Раду по 197 виборчому округу у Черкаській області

Журналіст відділу новин
На довиборах у Раду на Черкащині зареєст…
Фото: Facebook ЦВК

Зареєстрованими кандидатами на проміжних виборах до Верховної Ради стали Богдан Панкевич (Українська галицька партія) та Антон Подчапко ("Влада народу!").

Крім двох зареєстрованих, ЦВК не зареєструвала трьох претендентів у кандидати на 184 округу, що у Херсонській області, передає Depo.ua із посиланням на прес-службу ЦВК.

Це Анатолій Ольшанський (Політична партія малого і середнього бізнесу України), Олександр Черніков ("Солідарність правих сил") та Євген Данильчук (Соціально-екологічна партія "Союз. Чорнобиль. Україна").

Нагадаємо, що раніше народним депутатом по 197 округу був представник "Слуги народу" Олександр Скічко. Він склав депутатські повноваження у зв'язку із призначенням на посаду голови Черкаської ОДА.

У березні ЦВК оголосила про майбутні проміжні вибори. 1 вересня розпочалася виборча компанія – усі бажаючі отримали можливість подати документи на участь у виборах.

Першим зареєстрованим кандидатом на проміжних виборах до Верховної Ради по 197 виборчому округу став представник "Свободи" Андрій Іллєнко.

На 184 округу (Херсонська область) нардепом, який склав повноваження, був само висуванець Ігор Колихаєв. Він 2020 року виграв вибори міського голови Херсону і очолив обласний центр.

Зареєстрованих кандидатів у депутати на 184 округу поки що немає.

Читайте також: Фанат Зеленського, який пишається собою: Що відомо про Віталія Войцехівського, який хоче стати нардепом від Черкащини

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme