На Херсонщині звільнили п'ятьох українців з полону, зокрема й цивільних

З російського полону на тимчасово окупованій території Херсонської області звільнили п'ятьох українців. Це вдалося зробити завдяки успішній спецоперації українських військових

Журналіст відділу новин
На Херсонщині звільнили п'ятьох українці…
ЗСУ

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, передає Depo.ua.

Серед звільнених — один військовий ЗСУ, колишній співробітник поліції та троє цивільних. Наразі всі вони перебувають під опікою української влади та отримують належне лікування. Один зі звільнених має серйозне бойове поранення.

З початку повномасштабного вторгнення Україна вже здійснила з росією низку обмінів. Лише станом на початок травня нам вдалося визволити 324 людини у межах 9 обмінів. Після цього процес не припинився: наприклад, на початку червня до Києва привезли 58 загиблих українських бійців з "Азовсталі", а до цього — 162 тіла, з яких приблизно 40 "азовців".

Ще один обмін відбувся 28 червня — тоді додому вдалося повернути 16 українських військових та одного цивільного. А 29 червня вдалося визволити з полону окупантів ще 144 військовослужбовців, більшість із яких — оборонці "Азовсталі". Це був найбільший обмін з початку повномасштабного російського вторгнення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme