На Кіровоградщині відремонтували школу за програмою Зеленського "Велике будівництво"

У Кіровоградській області завершився ремонт будівлі середньої школи №4 у місті Долинська, який здійснювався за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво"

Журналіст стрічки новин
На Кіровоградщині відремонтували школу з…

Про це повідомляє Кіровоградська ОДА.

Свого часу школа була збудована за румунським проєктом – світла і простора, втім проблемою навчального закладу стали великі втрати тепла. 

"У теплу пору, звичайно, там було чудово. А ось взимку - ні. На обігрів хоч і спрямовували багато ресурсів, але втрати тепла в закладі були колосальними. Яке навчання могло бути, коли в класах холодно? Зрозуміло, що ніякого. Але тепер, коли реконструкцію вже завершили, дітям і вчителям у своїй школі буде нарешті комфортно", - розповіла у Facebook голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна.

Під час ремонту підрядники замінили вікна та двері на сучасні енергозберігаючі, виконали оздоблення та утеплення фасадів, теплову ізоляцію, утеплили цоколь плитами, що забезпечить не тільки безпечне перебування дітей у школі, а також економію паливно-енергетичних ресурсів.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський анонсував серед планів програми "Велике будівництво" на 2021 рік ремонт та будівництво сотень об'єктів соціальної інфраструктури по всій Україні — шкіл, дитячих садків, стадіонів тощо.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme