На кордоні затримали представника українського посольства з золотовалютними цінностями на один млн доларів США (ФОТО)

Вилучено майже 68 тис. євро, понад 140 тис. доларів США, понад 12 кг злотих злитків, ювелірні вироби із золота загальною масою 13,8 кг, а також велику кількість цигарок

Журналіст стрічки новин
На кордоні затримали представника україн…
Конфіскували при спробі вивезти за кордон

ДБР передало на потреби армії один млн доларів США, вилучених при спробі вивезення їх за кордон, передає Depo.ua за інформацією пресслужби правоохоронців.

Слідчі вилучили у одного з працівників українського посольства в країні ЄС золотовалютні цінності на суму близько один млн доларів США, під час спроби незаконно вивезти їх закордон.

"На пункті пропуску "Ягодин" Волинської митниці Держмитслужби 28 лютого поточного року слідчі ДБР провели огляд дипломатичного мікроавтобуса, в якому було виявлено та вилучено майже 68 тисяч євро, понад 140 тисяч доларів США, понад 12 кілограмів злотих злитків, ювелірні вироби із золота загальною масою 13,8 кг, а також велику кількість цигарок. Все це працівник посольства намагався вивезти закордон під виглядом дипломатичної пошти", - розповідають в ДБР.

На підставі рішення суду вилучена готівка, ювелірні вироби та золото на суму близько млн доларів США конфіскували у власність держави.

Представника посольства суд визнав винним у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 483 МК України та стягнув з нього штраф в розмірі 26,8 млн грн.

Нагадаємо, незаконно перетнули, або планували перетнути держкордон. ДБР провело обшуки й вилучило зброю у нардепів ОПЗЖ.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme