На Львівщині жінка за 10 днів втратила всю родину через COVID-19

Мешканка Соснівки Червоноградського району Львівської області 25-річна Вікторія Сковрон за десять днів втратила всіх родичів через коронавірус

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
На Львівщині жінка за 10 днів втратила в…
Фото: Pixabay

Літні бабуся з дідусем та мама жінки не вакцинувалися проти коронавірусу, захворіли та лікувалися вдома. Втім, їхній стан почав стрімко погіршуватися.

Про це повідомляє OBOZREVATEL, передає Depo.ua.

На католицьке Різдво 25 грудня 2021 року померла 78-річна бабуся, 1 січня 2022 року – 80-річний дідусь. Через два дні коронавірусна хвороба забрала життя 46-річної мами Вікторії Наталія Сковрон.

"Мама занедужала ще 9 грудня. У неї почали боліти суглоби. Вона завжди страждала від них, і, мабуть, коронавірус насамперед ударив по них, а вже 10 грудня у неї піднялася температура і з'явилася слабкість, як під час застуди. При чому вранці температура була нормальною, а надвечір могла піднятися до 39,5 градусів. З'явився кашель, але при коронавірусі він зазвичай сухий, а у мами був вологий. Тому думали, що це грип", – розповіла жінка.

Відомо, що у сім'ї була вакцинована лише сама Вікторія, а її родичі відмовилися від госпіталізації.

Нагадаємо, 18 грудня очільник МОЗ Віктор Ляшко підтвердив, що в Україні виявили COVID-штам "Омікрон". Він закликав українців вакцинуватись від коронавірусу та не зволікати протиепідемічними нормами.

Читайте також: Україна на карантині до 31 березня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme