На Одещині водій, втікаючи від патрульних, збив трьох пішоходів

У ДТП в селі Фонтанка Одеської області постраждав водій автомобіля і три жінки

На Одещині водій, втікаючи від патрульни…
Фото: поліція Одещини

Про це повідомили в поліції Одещини, пише Depo.ua.

Автопригода сталася 9 червня близько шостої вечора. Попередньо встановлено, що 34-річний водій легковика BMW, тікаючи від патрульних, на одному з перехресть села Фонтанка зіткнувся з автівкою Ford. Потім — наїхав на трьох жінок, які в цей час переходили дорогу по пішохідному переходу.

Пішоходи та водій BMW отримали травми, але їх життю нічого не загрожує. Після огляду двоє жінок від госпіталізації відмовилися. Водій Ford не постраждав.

"У керманича BMW відчувався запах алкоголю з ротової порожнини. У нього відібрані біологічні зразки для встановлення стану сп’яніння. Наразі він у лікарні", — кажуть у поліції.

Як встановили слідчі, чоловік не мав права керувати автомобілем відповідної категорії, за що вже притягувався до відповідальності за ч. 2 ст. 126 КУпАП. 

Крім того, раніше він притягувався до адміністративної відповідальності за нетверезе водіння (ч. 1 ст. 130 КУпАП) та кримінальної — за незаконне заволодіння транспортним засобом та крадіжку (ч. 2 ст. 289 та ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, цьогоріч у ДТП постраждали вже близько 9 тис. лодей. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme