На помічника Зеленського й генпродюсера "Кварталу 95" Шефіра скоїли замах, – нардеп

Позафракційний народний депутат Євген Шевченко повідомив, що 22 вересня у селі Лісники, що на Київщині, було скоєно замах на першого помічника президента Володимира Зеленського та генерального продюсера студії "Квартал 95" Сергія Шефіра

Журналіст стрічки новин
На помічника Зеленського й генпродюсера…
Фото: Instagram Сергія Шефіра

Як зазначив нардеп, поранили водія Шефіра – у нього потрапило три кулі.

"Тільки що поблизу села Лісники було скоєно замах радника Президента України Сергія Шефіра. Поранений водій Сергія, в нього потрапило три кулі", – повідомив Шевченко у Telegram, передає Depo.ua.

Скріншот

За інформацією видання "Українська правда", у автівку здійснили постріли автоматною чергою. Нападників шукають. Правоохоронці ввели спецоперацію "Сирена".

Також ЗМІ повідомляють, що водій Шефіра перебуває у реанімації. Сам помічник Зеленського не постраждав.

Що відомо про Сергія Шефіра

Сергій Шефір народився 25 травня 1964 року в Кривому Розі. Закінчив Криворізький гірничорудний інститут. Має дружину Ларису та сина Микиту (працює помічником народного депутата від "Слуги народу" Юрія Кисіля). 

Шефір починав свій творчий шлях з ігор КВК, де виступав не тільки як учасник, а і як автор текстів для відомих команд Вищої ліги початку 2000-их років. З Володимиром Зеленським Шефір з братом Борисом познайомилися у 1995 році. Тоді вони разом почали виступали в одній команді КВК.

У 2003 році Зеленський й Шефіри вирішили створити власну креативну медіакомпанію, яку назвали "Квартал 95". Також Шефір був продюсером багатьох фільмів за участі Зеленського, зокрема "Слуга народу".

21 травня 2019 року Шефір був призначений першим помічником президента Зеленського. 

Нагадаємо, що раніше Зеленський повідомляв, що Шефір не отримує зарплату з державного бюджету. Також президент ще у червні 2020 року хотів продати свій будинок Шефіру.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme