На Росії італійський гурт Maneskin зірвав виступ Maruv, – ЗМІ

Переможці Євробачення 2021 гурт Maneskin зірвав виступ Maruv у Москві

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
На Росії італійський гурт Maneskin зірва…
Скріншот

ЗМІ пишуть, що українську співачку, яка працює в Росії, встигли побачити лише мигцем. Maruv мала виступати на розігріві у Maneskin на концерті італійців у Москві.

Концерт гурту відбувся 31 серпня, повідомляє Depo.ua із посиланням на видання Super.ru.

За даними видання, вихід Maruv скасували за декілька хвилин до виступу. Зазначається, що організатори розглядали різні кандидатури для розігріву італійців, але все ж вирішили обрати Maruv.

"У підсумку вихід Maruv постійно відкладали, а потім взагалі сказали, що гурт вирішив відмовитися від розігріву і в останній момент скасував будь-які виступи, крім свого. Maruv, яку багато хто встиг побачити мигцем, залишила майданчик", – пише видання.

Зазначається, що за декілька днів медіа-індустрія Росії почала ненавидіти італійський гурт. Фанати були незадоволені організаторами, які не пустили їх на концерт, а журналісти поскаржилися на зірвані інтерв'ю. 

Переможці Євробачення 2021 гурт Maneskin зірвав виступ Maruv у Москві

Нагадаємо, за результатами голосування журі та глядачів перемогу на 65-му міжнародному музичному конкурсі "Євробачення-2021" перемогу здобув гурт Måneskin із Італії.

Одразу після перемоги на міжнародному музичному конкурсі "Євробачення-2021" соліст колективу Måneskin Даміано Давід потрапив у курйозну ситуацію – у нього репнули штани на причинному місці. 

Згодом вокаліста італійського гурту Maneskin, який переміг на міжнародному пісенному конкурсів "Євробачення 2021", Давіда Даміано запідозрили у вживанні наркотиків.

Читайте також: Що відомо про гурт Måneskin, який переміг на Євробаченні-2021

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme