На росії почали масово мобілізувати інтелігенцію із центральних регіонів, - ГУР

В українській розвідці зазначили, що через війну росії проти України керівництво країни-агресора вже істотно зменшило чисельність представників своїх малих народів та почало мобілізувати інтелігенцію 

Журналіст відділу новин
На росії почали масово мобілізувати інте…
Мобілізація в рф

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України (ГУР МО), передає Depo.ua.

Там зазначили, що серед вбитих окупантів трохи менш ніж 40% були представниками неслов’янських етнічних груп. Так, у п’ятірку регіонів із найбільшою кількістю жертв увійшли Республіки Дагестан і Бурятія, Краснодарський край, Башкортостан і Волгоградська область.

За інформацією ГУР, що у цифрах прослідковується непропорційне співвідношення: кількість загиблих солдат із бідних регіонів росії, де і проживають етнічні спільноти, значно вища, ніж з розвинених.

За оцінками розвідників, після оголошення у росії мобілізації мапа смертності в регіонах значно зміниться. У розвідці кажуть, що повістки отримують тисячі представників інтелігенції та приватного бізнесу з центральних регіонів росії та промислових підприємств-гігантів.

"Остаточно знищивши громадян, які можуть усвідомлювати крах російської державності, кремлівський диктатор сподівається позбутися протестів проти війни та безглуздої загибелі сотень тисяч росіян", — заявили у ГУР. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme