На Росії розбився вертоліт з туристами, восьмеро загиблих

На території Камчатського краю в Росії сталася авіакатастрофа – впав вертоліт Мі-8 з туристами

Редактор стрічки новин
На Росії розбився вертоліт з туристами,…
Фото: МНС РФ

Гелікаптер МІ-8 належать компанії "Витязь-Аеро". Вертоліт впав приблизно 00.50 (за московським часом, за київським 23:50, – ред.) в районі Курильського озера Кроноцького заповідника.

На борту перебували три члени екіпажу і 13 пасажирів, передає Depo.ua з посиланням на російські ЗМІ.

Унаслідок катастрофи загинули вісім осіб, серед яких один з членів екіпажу.

За попередніми даними, причиною аварії міг стати сильний туман.

Уламки гелікоптера пішли під воду Курильського озера практично відразу після аварії. Шістьом пасажирам і двом членам екіпажу вдалося вибратися з транспортного засобу і виплисти на поверхню, де їх урятували працівники заповідника. Тіла жертв аварії наразі знаходяться на дні озера.

За даними місцевого видання "Камчатка-Информ", на місце катастрофи прибули водолази, однак розпочати пошуки тіл жертв катастрофи вони не можуть – у них немає з собою обладнання для пошуку на великій глибині. Додамо, що глибина озера становить приблизно 100 метрів, а обладнання, яке мають водолази, дозволяє вести роботи на глибині не більше 20 метрів. 

Також, видання повідомляє, що серед тих, що вижили при падінні вертольота Мі-8, ведучий новин на пропагандистському телеканалі "Росія-24" Микола Корженевський. 

Нагадаємо, раніше на Алясці розбився літак, на борту якого перебували шість людей. Внаслідок аварії загинули всі, хто були на борту. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme