На Росії вирішили спровадити Поклонську в Африку

Колишня "прокурорка" окупованого Криму, колаборантка Наталія Поклонська стане дипломатом на Росії
 

Редактор стрічки новин
На Росії вирішили спровадити Поклонську…
Фото: Instagram Наталії Поклонської

Колишній "прокурор" Криму і депутат Держдуми Наталія Поклонська стане послом Росії в республіці Кабо-Верде, розташованій на островах Зеленого Мису в Атлантичному океані біля узбережжя Африки.

Про це пише РБК з посиланням на власні джерела, передає Depo.ua.

За словами співрозмовників видання, міжнародний комітет Держдуми "найближчим часом" розгляне питання про схвалення кандидатури Поклонської на посаду посла. Остаточно кандидатури послів стверджує президент Росії за погодженням з обома палатами парламенту.

Додамо, що Поклонська нещодавно заявила, що не братиме участі в нових виборах до Держдуми і займеться іншою діяльністю.

Джерела видання стверджують, що робота на дипломатичній службі була побажанням самої Поклонської.

Видання зазначає, що політичне керівництво Росії не хоче більше бачити Поклонську у парламенті через її "не зовсім системну поведінку і екстравагантні заяви".

Як відомо, Наталія Поклонська здобула популярність в 2014 році під час окупації Криму Росією, коли стала "прокурором" Криму. Вона обіймала цю посаду два роки, після чого обралася до Держдуми від провладної партії "Єдина Росія".

У 2017 році Поклонська організувала кампанію проти фільму "Матильда" про російського імператора Миколу II. У 2018 році вона стала єдиним депутатом від "Єдиної Росії", що проголосував проти підвищення пенсійного віку.

Нагадаємо, раніше російську депутатку і колишню "прокурорку" Криму Наталію Поклонську не пустили на окуповану Луганщину до родичів. Офіційною причиною став "карантин", однак в так званій "ЛНР" заявили, що не пустили Поклонську, бо вона перетворилася на "прибічницю українства". 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme