На Росії вкрали тіла людей, які заморозили себе, аби потім воскреснути

У Московській області викрали тіла людей, які погодились на глибоку заморозку в рідкому азоті, з надією потім воскреснути

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
На Росії вкрали тіла людей, які заморози…
Фото: Pixabay

Інцидент трапився в одній з компаній, яка вже декілька років зберігає тіла у рідкому азоті. Заморожені покійники погоджуються на таке за життя, з надією, що у майбутньому вчені зможуть їх воскресити.

За час існування компанії у сховищах з'явилися десятки тіл, повідомляє Depo.ua із посиланням на росЗМІ.

Зазначається, що причиною викрадення тіл стала суперечка між засновниками компанії. Зокрема, одна зі сторін вирішила вкрасти місткості з тілами. Для цього вона проникла на територію ангара, де зберігалися тіла та вирізала стіну автогеном.

Уточнюється, що для транспортування тіл вона злила більшу частину азоту, аби завантажити тіла на дві машини. Викрадачі намагалися відвезти "пацієнтів" до аналогічного недобудованого ангара у Твері.

Відомо, що їх затримали саме по дорозі до місця призначення. Наскільки постраждали тіла клієнтів внаслідок маніпуляцій з рівнем рідкого азоту не повідомляється.

Нагадаємо, 29 березня стало відомо, що у Замбії, що у Південній Африці, 22-річний цілитель і за сумісництвом член місцевої сіонської церкви Джеймс Сакала наказав поховати себе живцем. Він наказав членам церкви вирити велику могилу, щоб продемонструвати, як працює його здатність воскресати.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme