На росії заявили про отруєння своїх вояк у Запорізькій області та звинуватили Україну у "хімічному тероризмі"

Міноборони росії повідомило, що російських військових, які виконували завдання у Запорізькій області, доставили до військового госпіталю з ознаками отруєння

Журналіст відділу новин
На росії заявили про отруєння своїх вояк…
Фото ілюстративне

Про це пишуть кремлівські ЗМІ, передає Depo.ua.

Міноборони рф повідомляє, що 31 липня російських військовослужбовців, які виконували завдання в районі населеного пункту Василівка Запорізької області, доставили до військового госпіталю з ознаками сильного отруєння. Після обстеження в організмі військовослужбовців виявили отруйну речовину — ботулотоксин типу "В".

росія звинувачує українську сторону в "хімічному тероризмі" та збирається відправити документи з аналізами отруєних до Організації із заборони хімічної зброї.

Також проводиться додаткове розслідування щодо отруєння "бойовими отруйними речовинами" ставленика рф на Херсонщині колаборанта Володимира Сальдо.

Нагадаємо, 5 серпня призначеного окупаційною владою "очільника" окупованої території Херсонщини колаборанта Володимира Сальдо транспортували до Москви через стан здоров'я. Сальдо везли до інституту Скліфосовського у Москві, який займається проблемами швидкої медичної допомоги, зокрема гострих отруєнь.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme