На росії заявили, що не проти посередництва Ізраїлю й Туреччини у переговорах з Україною

Міністр закордонних справ рф Сергій Лавров заявив, нібито кремль підтримує ініціативу Ізраїлю й Туреччини щодо посередництва в переговорах з Україною

Журналіст відділу новин
На росії заявили, що не проти посередниц…
Фото: Скріншот з відео

Водночас він зауважив, що так звана російська федерація не хоче бачити посередниками країни, які ввели санкції проти неї.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на росЗМІ.

Лавров уточнив, що "колеги зі Швейцарії" звернулися в МЗС росії з пропозицією стати посередниками в переговорному процесі.

"РФ не готова розглядати пропозиції про посередництво у переговорах з Україною від країн, які приєдналися до антиросійських санкцій", – наголосив він.

Нагадаємо, раніше радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що переговори з так званою російською федерацією проходять тяжко й продовжаться 16 березня.

Довідка: Дещо раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що хоче провести переговори з росією в Єрусалимі. Відповідну пропозицію він зробив прем'єр-міністру Ізраїлю Нафталі Беннету. 

У Зеленського запевнили, що Україна вимагатиме повного виведення військ рф зі своєї території.

Повідомлялося, що влада вже напрацьовує пакет домовленостей для зустрічі з Путіним. Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк уточнив, що нині обговорюється також місце проведення зустрічі Зеленського з путіним.

14 березня стало відомо, що Ізраїль зголосився стати посередником між Україною й окупантами та взяти участь в гуманітарній місії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme