На Росії жінка з племінницею розмалювали церкву сатанинськими символами (ФОТО)

У російському селі Середньобіла 29-річна жінка та її 15-річна племінниця розмалювали балончиками стіни Средньобільського Богородичного жіночого монастиря

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
На Росії жінка з племінницею розмалювали…
Фото: Рixabay

Саме жінка підбила племінницю до такого вчинку. Вони взяли балончики з червоною та чорною фарбою і розписали стіни храму сатанинськими символами.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Telegram-канал "Amur Mash".

"Розвагу вигадала 29-річна мадам і підбила на справу 15-річну племінницю. Взяли в руки балончики з червоною і чорною фарбою і вирушили до Середньобільського Богородичного монастиря. Вийшло негарно, але, на думку хуліганок, дуже кумедно", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці відкрили справу за статтею про вандалізм. На Росії санкція за таке порушення передбачає до трьох років за ґратами.

Уточнюється, що розмальовані стіни довелося замальовувати черницям монастиря.

У російському селі Середньобіла 29-річна жінка та її 15-річна племінниця розмалювали балончиками стіни Средньобільського Богородичного жіночого монастиряНа Росії жінка з племінницею розмалювали церкву сатанинськими символами (ФОТО)

Фото: Telegram-канал "Amur Mash"

Нагадаємо, дещо раніше стало відомо, що на Росії чоловік з двома ножами та одягнений у коротку рожеву сукню намагався атакувати церкву РПЦ у Москві. Відомо, що затриманий проживає неподалік церкви та перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme