UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Росії знайшли мертвим топ-менеджера "Газпрому": Поруч з ним були ніж і записка (ФОТО 18+)

Пізно ввечері 29 січня у котеджі під Санкт-Петербургом, що на Росії, знайшли тіло 60-річного керівника транспортної служби компанії "Газпром інвест" Леоніда Шульмана

Журналіст відділу новин

Його тіло знайшли у ванній, поруч лежав ніж та записка, в якій загиблий чиновник "Газпрому" повідомляє про нестерпні болі, які складно виносити.

Про це пише Depo.ua із посиланням на росЗМІ.

Відомо, що Шульман нещодавно зламав ногу й носив спеціальний апарат, що використовується для зрощування кісток.

на Росії загинув чиновник Газпрому Шульман

Фото: "Невские новости"

Тіло загиблого впізнали його син та екс-дружина, з якою він розлучився торік. Рідні на місце викликали співробітники поліції. У Шульмана також є доросла дочка.

Наприкінці року служба безпеки "Газпром інвест" проводила перевірку транспортного блоку через питання щодо вартості ремонту автопарку. Відомо, що "Газпром інвест" – стовідсоткова донька "Газпрому". Компанія заснована у 2007 році. Це єдиний технічний замовник щодо реалізації інвестиційних проектів монополії, у тому числі з геолого-розвідувальних робіт, будівництва, реконструкції, капітального ремонту об'єктів видобутку, транспорту, підземного зберігання, перероблення газу, об'єктів газифікації та цивільного призначення.

Нагадаємо, торік у вересні на Росії загинув міністр у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій і ліквідації наслідків стихійних лих Євген Зіничев. Це сталося при виконанні службового обов'язку, перебуваючи на міжвідомчих навчаннях із захисту від НС арктичної зони.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme