На Шрі-Ланці шаман, який створив "зілля" від COVID-19, помер від коронавірусу

На Шрі-Ланці від коронавірусу помер відомий шаман Еліянта Уайт, який лікував зірок спорту і провідних політиків "зіллям" проти ковіду

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
На Шрі-Ланці шаман, який створив "зілля"…
Фото: Pixabay

Він стверджував, що слив в річки достатньої кількості відвару покладе край епідемії не тільки в його рідній країні, але і в сусідній Індії.

На початку вересня у шамана виявили коронавірус, а 22 числа він помер, повідомляє Depo.ua із посиланням на BBC.

Зазначається, що відвар публічно схвалювала екс-міністерка охорони здоров'я Павітра Ванніараччі, яка згодом два тижні провела у відділенні інтенсивної терапії з коронавірусом.

Відомо, що слава до Еліянти Уайта прийшла останніми роками – після нетрадиційного лікування деяких індійських зірок крикету, хоча місцеві медики критикували його методи.

Свої співчуття з приводу смерті народного лікаря висловив і прем'єр-міністр Шрі-Ланки Махінда Раджапакс, якій свого часу навіть звертався до Уайта за консультаціями.

Нагадаємо, 14 вересня в Ізраїлі від коронавірусу помер лідер противників вакцинації Хай Шауляй. Чоловік у своїх акаунтах в соціальних мережах закликав передплатників не робити щеплення від коронавірусу. Він стверджував, що пандемії немає, а вакцина не потрібна і небезпечна.

Раніше повідомлялося, що в США від COVID-19 помер антивакцинатор, який хвалився, що першим назвав коронавірус "обманом", і радіоведучий, який проводив паралелі між кампанією по вакцинації і нацизмом.

Нагадаємо, 11 січня у ЗМІ з'явилась інформація, що в Україні антивакцинатори виграли справи проти МОЗ у суді.

14 січня в МОЗ офіційно спростували цю інформацію.

Читайте також: Україна на карантині до 31 грудня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme