На ток-шоу "Свобода слова" обговорять ситуацію в Білорусі і добробут українців

У чергову випуску політичного ток-шоу "Свобода слова" ведучий та гості студії обговорять рівень життя в Україні та чи варто українській економіці орієнтуватися на білоруську 

Журналіст відділу новин
На ток-шоу "Свобода слова" обговорять си…

Минулого тижня політичне ток-шоу "Свобода слова" на ICTV розпочало новий сезон у новому форматі та оновленій студії. Однак незмінними лишилися гарячі дискусії з відомими політиками та експертами, які обговорюють актуальні питання для українців. 

 

Перша частина – онлайн-ефір, початок о 22:00 – тема: Чи варто в економіці орієнтуватися на Білорусь?

Для обговорення зійдуться голова комітету з питань фінансів Данило Гетманцев, який назвав Олександра Лукашенка ефективним управлінцем, та Андрій Рева, ексміністр соціальної політики. Останній заперечив твердження про Лукашенка цифрами статистики.

 

Друга частина – початок о 22:45 – матиме тему: Чи стали українці жити краще? Статистика і деякі економісти стверджують, що зараз українці живуть краще, ніж будь коли. Середня зарплата росте, тривалість життя збільшується, доступ до товарів і послуг розширюється. Але за даними соціології 67% громадян вважають себе бідними.

Гості студії: міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко, радник керівника Офісу Президента України, президент Київської школи економіки Тимофій Милованов, народний депутат, фракція партії "Слуга народу", голова комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, народна депутатка, "Слуга народу", заступниця голови комітету ВРУ з питань економічного розвитку Роксолана Підласа, народний депутат, фракція партії "Голос" Ярослав Железняк, народний депутат, співголова фракції "Європейська солідарність" Артур Герасимов, народний депутат, фракція ВО "Батьківщина" Вадим Івченко, міністр соціальної політики України (2016-2019 рр.) Андрій Рева.

На онлайн-зв’язку буде голова Верховної Ради України Дмитро Разумков.

 

Онлайн-частина розпочнеться о 22:00 на сторінці у Facebook чи YouTube. Другу частину ефіру можна буде переглянути як в соцмережех, так і на телеекранах.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme