На яких напрямках найближчим часом точитимуться основні бої: Інформація МВС

Ключові бої у війні проти Росії найближчим часом будуть зосереджені в Маріуполі, Кремінній, Рубіжному, Попасній, а також на лінії Ізюм-Волноваха

Журналіст відділу новин
На яких напрямках найближчим часом точит…
Генштаб ЗСУ

Про це заявив в ефірі національного телемарафону "UA разом" радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, пише Depo.ua.

За його словами, ключове завдання, яке ставить зараз перед собою російська федерація – це оточити українські війська на сході.

"Тому ключові бої відбуватимуться, безумовно – це Маріуполь, Кремінна, Рубіжне. На Луганщині – Попасна, яка є для них одним з головних пунктів на цей час. І також по лінії Ізюм–Волноваха", – перелічив Денисенко.

За його словами, на цьому напрямку зосереджуються найбільші сили росіян, і саме там відбуватимуться головні бої "найближчих днів чи тижнів цієї війни". Вадим Денисенко впевнений, що від результатів цих боїв залежатиме "результат проміжного етапу, а може, і всієї війни — українсько-російської 2022 року".

Нагадаємо, голова Донецької ОВА Павло Кириленко закликав усіх мешканців області покинути регіон, тому що ситуація може загостритися.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme