Візит Джонсона в Україну під загрозою: У глави МЗС Британії виявили COVID-19

У голови Міністерства закордонних справ Великої Британії Елізабет (Ліз) Мері Трасс виявили коронавірус безпосередньо перед візитом в Україну

Журналіст відділу новин
Візит Джонсона в Україну під загрозою: У…
Фото: Pixabay

Про виявлення хвороби напередодні низки закордонних візитів Ліз Трасс повідомила у своєму Twitter.

Про це повідомляє Depo.ua.

"Сьогодні ввечері (31 січня, – ред.) я отримала позитивний результат COVID-19. На щастя, я вже маю три щеплення (ймовірно від коронавірусу, – ред.) та працюватиму з дому допоки перебуваю в ізоляції", – написала вона.

У Ліз Трасс виявили коронавірус безпосередньо перед візитом в Україну

Дещо згодом народний депутат від "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко у своєму Telegram повідомив, що візит прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона в Україну – під загрозою.

"Голова МЗС Великої Британії Ліз Трасс захворіла на COVID-19 прямо перед візитом до України. Вона сьогодні мала бути із Джонсоном в Києві, а завтра вже мала бути в Москві", – йдеться у дописі.

Гончаренко додав, що наразі невідомо, "чи захворів Джонсон і чи не скасується візит премʼєра Великої Британії до Києва".

Візит Джонсона в Україну під загрозою: У глави МЗС Британії виявили COVID-19

Водночас сам Джонсон про зміну планів наразі не повідомляв.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон прилетить в Україну вже у вівторок, 1 лютого. В той самий час із робочим візитом в Україні має перебувати і прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький.

Згодом президент України Володимир Зеленський повідомив, що Україна, Британія та Польща створюють новий формат співпраці. За його словами, це забезпечить для України гарантії фінансової стійкості.

Читайте також: Британія за Україну: Чому активність Лондона дратує Берлін та Париж

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme