Нардепам хочуть робити безоплатні ПЛР-тести, – Тищенко

Народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко повідомив, що парламентарі зможуть робити ПЛР-тести безоплатно

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Нардепам хочуть робити безоплатні ПЛР-те…
Фото: Слуга народу / Facebook

За його словами, нардепи, які відмовляються вакцинуватися від коронавірусу, зможуть зробити ПЛР-тест на вході до будівлі парламенту.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Telegram-канал "НОВИНА".

"На вході будуть ПЛР-тести. Ти маєш заздалегідь прийти на роботу, аби не запізнюватися. Будь-який депутат буде проходити тест", – сказав він.

Тищенко також додав, що тести мають бути безоплатними. При цьому, середня вартість ПЛР-тесту для звичайних українців становить 650 гривень.

Нагадаємо, 2 листопада Рада фактично заборонила нещепленим від COVID-19 нардепам приходити на роботу

На період дії карантину, встановленого у зв’язку з поширенням COVID-19, допуск у приміщення адміністративних будівель ВРУ буде здійснюватися лише за наявності документа, що підтверджує: отримання вакцинації від COVID-19 однією чи кількома дозами, негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР, або ж одужання особи від коронавірусу (якщо особа перехворіла не більше як за шість місяців до пред’явлення документа).

Йдеться про допуск до Ради нардепів, працівників апарату ВРУ, помічників-консультантів народних депутатів, представників засобів масової інформації та інших відвідувачів.

Такі правила мають набути чинності вже 15 листопада.

Проти такої ініціативи проголосували двоє народних депутатів від "Слуги народу". Йдеться про Юрія Камельчука та Артема Дмитрука.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme