Нардепка Устінова каже, що її квартира під арештом, а авто – у розшуку: У чому причина

Історія з конфліктом народної депутатки Олександри Устінової із заступником начальника Головного слідчого управління Національної поліції Євгеном Шевцовим отримала продовження
 

Редактор стрічки новин
Нардепка Устінова каже, що її квартира п…
Фото: Facebook Олександри Устінової

Нещодавно виключена з лав партії "Голос" народна депутатка Олександра Устінова повідомила, що на її квартиру наклали арешт, а авто оголосили у розшук.

Про це нардепка написала на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

За словами Устінової, після конфлікту з поліцейським посадовцем Євгеном Шевцовим той подав проти неї 6 судових позовів. І за результатом розгляду цих позовів, депутатка мала б виплатити йому компенсацію.

"На мою квартиру наклали арешт, а машину оголосили в розшук. Такі собі будні депутата. І якщо що - це не першоквітневий жарт, а новий "привіт" від нашої нової "реформованої" поліції. Все через те, що маю сплатити майже 80! тис грн компенсації за завдану моральну шкоду цілому заступнику Головного слідчого управління поліції! Пам'ятаєте такого собі Євгена Шевцова - який публічно на своїй сторінці в ФБ обізвав мене всіма можливими епітетами від "бродячого животного" до "тупой овцы" та багатьох інших епітетів, на що я йому скромно відповіла, що така людина недостойна носити звання офіцера! Так от - після піврічного "розслідування" внутрішня безпека національної поліції  сказала, що Женя "ні прі чьом"! То виявляється не він писав, бо хтось його ФБ хакнув, ну а потім просто взяв і повернув назад ))) бувають ж такі чудеса.

До речі "ображений" поліцейський і видав пост, який потім швидко потер, бо я написала скаргу, щоб перевірили його можливе незаконне збагачення. То звичайно ніхто не перевіряв, а колишній заступник Авакова сказав мені "чого я причепилась, в нього дружина колишня дружина Насірова". Багаті бюрократи і поліцейські вони такі. Так от, замість розслідувань внутрішньої безпеки наш реформований поліцейський подав 6 судових позовів проти мене, бо як це так я написала, що така поважна людина не може звання офіцера мати", – обурюється Устінова.

Вона також запевняє, що про присудження компенсації за моральну шкоду офіцерові поліції вона дізналася, отримавши відповідне повідомлення у "Дії".

"Про те, що наш найкращий Печерський суд виніс таке рішення я навіть не знала. Дізналася я про те, що маю заплатити майже 3-місячну зарплату бідному, травмованому такою фразою, заступнику керівника Головного слідчого управління Нацполу на крузаку я з "Дії", де мені прийшло повідомлення про виконавче провадження по мені. Прийшло воно в липні, а суд виявляється був в лютому", – розповіла Устінова.

Олександра Устінова про арешт квартири - допис у ФБ

Постанова про розшук авто Устінової

Конфлікт Устінової та Шевцова: що про це відомо

У березні 2020 року імовірно заступник начальника Головного слідчого управління Національної поліції України Євген Шевцов жорстко вилаяв народну депутатку з фракції партії "Голос" Олександру Устінову у дописі на своїй сторінці у Facebook.

У цьому дописі були використані такі епітети щодо депутатки, як "тупая овца, обезьяна, бродячая живность, умственно отсталое чучело".

Установа Швецов допис у ФБ від 7 березня 2020

Допис Швецова з образами на адресу Устінової ч1

Допис Швецова з образами на адресу Устінової ч2

Свій допис користувач соцмережі на ім'я Євген Шевцов написав після того, як Устінова зібрала підписи 50 народних депутатів під зверненням до тодішнього міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з закликом провести службове розслідування, пов'язане з активами сім'ї заступника начальника Головного слідчого управління Нацполіції Шевцова.

Рішення звернутися до очільника МВС депутатка ухвалила після виходу розслідування "Бігус.Інфо", у якому журналісти заявили, що дружина слідчого отримала в подарунок нежитлові приміщення в центрі Києва площею понад 500 метрів.

Коли піднявся скандал, Шевцов декілька разів виправляв допис, а згодом і зовсім видалив сторінку. Під час службового розслідування цього інциденту Шевцов заявив, що сторінка у Facebook йому не належала і жодних образ на адресу депутатки він не писав. 

Оскільки розслідування не змогло довести, що скандальний допис у Facebook написав саме Шевцов, поліцейський посадовець подав позов проти Устінової про захист честі і гідності. 

Нагадаємо, з партії "Голос" під час з'їзду 29 липня виключили сімох опозиційних нардепів, що входять до партійної фракції. Йдеться про нардепів Бобровську, Клименко, Лозинського, Стефанишину, Устінову, Цабаль та Юрчишина.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme