Наришкін з переляку підтримав входження "Л-ДНР" до складу Росії: Путін його зупинив

На засіданні Ради безпеки Росії стався курйозний випадок під час виступу голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Наришкіна

Журналіст відділу новин
Наришкін з переляку підтримав входження…
Фото: скріншот

Під час свого виступу на тему ситуації на Донбасі Сергій Наришкін заявив, що "Л-ДНР" треба визнавати, але можна дати Заходу останній шанс, аби той змусив Україну виконати Мінські угоди.

Путін перепитав Наришкіна: "Ви пропонуєте розпочати переговірний процес?", передає Depo.ua.

Після цього Наришкін перелякався і заявив, що підтримує визнання "ДНР" та "ЛНР" частиною Російської Федерації.

Володимир Путін парирував, що Радбез тут не для цього зібрався – і Наришкін, виправившись, заявив про необхідність визнання незалежності "ДНР" та "ЛНР".

Нагадаємо, раніше стало відомо, що президенти США і Росії Джо Байден і Володимир Путін погодилися на участь у саміті з обговорення "безпеки та стабільності в Європі", де йтиметься про припинення вогню на сході України і стримування Росії від вторгнення.

Запропонував провести саміт президент Франції Емманюель Макрон. Підготувати саміт мають державний секретар США Ентоні Блінкен і міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров під час зустрічі у четвер, 24 лютого.

Разом з тим, Путін терміново зібрав засідання Ради безпеки Російської Федерації.

На самому засіданні він заявив, що заявив, що зібрав Раду безпеки аби розв'язати питання визнання так званих "ЛНР" і "ДНР".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme