Народного депутата Полякова знайшли мертвим

Дмитро Разумков повідомив про смерть народного депутата із групи партії "За майбутнє" Антона Полякова 

Редактор стрічки новин
Народного депутата Полякова знайшли мерт…
Фото: Facebook Антона Полякова

Відповідне повідомлення з'явилося у Telegram-каналі Разумкова, передає Depo.ua

"Сьогодні був знайдений мертвим народний депутат Антон Поляков. Мої співчуття рідним та близьким! Хочу вірити, що розслідування буде об’єктивним", – йдеться у повідомленні.

Поляков помер - повідомлення Разумкова

Через деякий час інформацію про смерть Полякова також підтвердили у поліції

"Сьогодні, 8 жовтня, по поліції Києва надійшла інформація про те, що у Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова – народного депутата України. Оперативний черговий негайно направив на місце події слідчо-оперативну групу та інші профільні служби", – зазначається у повідомленні. 

Попередньо правоохоронці встановили, що Полякову стало зле дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

"Наразі на місці події поліцейські проводять усі необхідні першочергові слідчі дії для встановлення обставин смерті народного депутата. Тіло загиблого буде направлене на судово-медичну експертизу, яка має встановити причину смерті", – повідомили у поліції. 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою "Природна смерть". Тривають слідчі дії.

Повідомлення про смерть полякова поліція

Фракція "Слуга народу", до якої колись належав покійний нардеп висловила співчуття близьким та рідним. 

"Фракція політичної партії "Слуга Народу" співчуває родині та близьким Антона Полякова. Сподіваємось, правоохоронні органи проведуть об‘єктивне розслідування обставин смерті народного депутата", – написала у своєму  Telegram-каналі речниця політсили Юлія Палійчук. 

Слуга народу співчуття від слуги народу

Антон Поляков: що про нього відомо

Антон Поляков – народний депутат Верховної Ради 9 скликання. У 2019 році обраний народним депутатом 9 скликання по 206 округу (Чернігівська область) від партії "Слуга народу" як безпартійний. З 10 листопада до 16 грудня 2019 року - член партії "Слуга народу". Нині – член депутатської групи партії "За майбутнє", голова підкомітету з питань дотриманням антикорупційного законодавства у сфері реформування оборонно-промислового комплексу Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики. За даними електронної системи реєстрації за період каденції відвідав 89% засідань парламенту.

На виборах президента України 2019 року був довіреною особою кандидата у Володимира Зеленського по ТВО №205 (м.Чернігів).

15 листопада 2019 року був виключений з фракції "Слуга народу" у Верховній Раді. До червня 2020 року був позафракційним. Поляков назвав це рішення політичною розправою. З червня 2020 року член депутатської групи "За майбутнє".

21 вересня 2020 року партія "За майбутнє" висунула Антона Полякова на посаду Чернігівського міського голови.

У липні, за інформацією ЗМІ, народні депутати та колишні члени фракції "Слуга народу" Анна Скороход й Антон Поляков звернулися до правоохоронців із заявами про загрозу їхньому життю.

Нагадаємо, минулого року помер ще один народний депутат, який був обраний за округом на Чернігівщині. Ідеться про народного депутата від групи "Довіра" Валерія Давиденка, якого 23 травня 2020 року знайшли мертвим зі смертельним вогнепальним пораненням голови у власному офісі. Основна версія поліції щодо причин його смерті – самогубство. Довибори народного депутата у 208-му окрузі Чернігівської області відбулися 25 жовтня 2020 року. Перемогу здобув кандидат від "Слуги народу" Анатолій Гунько. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme