Учасники пікету під будинком Порошенка в Козині бідкаються, що їх кинули на гроші

У Козині, під будинком п'ятого президента України Петра Порошенка другу добу поспіль тривають акції протесту. З одного боку - люди, які називають себе ветеранами війни на Донбасі. З іншого - відомі військові блогери, ветерани АТО і ООС, вони приїхали підтримати п'ятого президента

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Учасники пікету під будинком Порошенка в…
Фото: ЕРА

Учасників пікету проти Порошенка, що відбувається в Козині, обдурили організатори. Пікетувальники скаржаться, що за участь в акції їм не заплатили обіцяні кошти, та ще й кинули на місці подій повідомляє Depo.ua з посиланням на "Прямий".

"Люди зібрали. Нас привезли. Казали, що заплатять. 17 людей "кинули" – вони вночі пішли через ліс додому", – розповів один з учасників. За словами пікетувальника, обуреного "злочинними діями Порошенка", йому обіцяли 700 гривень.

Інший учасник мітингу поскаржився на те, що його викинули в ліс та не дали коштів на зворотний квиток. Він додав, що контингент на проплаченому мітингу під будинком Порошенка організатори змінюють кожні чотири годину. "Старі кадри" вивозять геть до лісу. 

Порошенко тим часом подякував своїй групі підтримки у власному Telegram-каналі.

"Ми сьогодні побачили, що російськомовні "тітушки" за гроші готові продати Україну. Цим брудним сценарієм, зробленим за гроші, вкрадені у платників податків, вони намагаються відвернути увагу, щоб уникнути відповідальності", – написав він. Політик також звернувся до Офісу президента України. 

"Будете відповідати за бездіяльність правоохоронних органів, за те, що Офіс президента роздає накази про купівлю "тітушок", посилає їх сюди, паплюжачи Україну", – відреагував на сутички під своїм будинком Порошенко.

Він також подякував людям, які підтримували його.

"Вдячний усім киянам, які не залишилися байдужими і протягом цих двох діб привозили для ветеранів і активістів печиво, чай, бутерброди. Це було дуже круто", – написав політик. П'ятий президент України висловив і своє бачення на події останніх днів. Він упевнений: безлад під його будинком зрежисували, або відвернути увагу українців від помилок і провалів чинної влади. 

Нагадаємо, 10 жовтня на Київщині під будинком Порошенка стались сутички мітингувальників. Конфлікт стався між учасниками двох різних акцій, які мають відмінні політичні погляди.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme