NASA долучається до створення приватної космічної станції: Що про це відомо

Компанія Orbital Reef, очолювана партнерами Blue Origin і Sierra Space, була обрана NASA для підписання фінансованої угоди щодо співпраці в розробці комерційної космічної станції на низькій навколоземній орбіті

Журналіст відділу новин
NASA долучається до створення приватної…
Фото: Скріншот

Команда Orbital Reef включає представників Boeing, Redwire Space, Genesis Engineering Solutions та Університет штату Арізона.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Orbital Reef.

Зазначається, що програма NASA з розвитку комерційних станцій спрямована на дослідницьку діяльність і допомагає стимулювати зростання космічної економіки.

"Ми раді, що NASA підтримує розробку Orbital Reef – революційний підхід до того, щоб зробити орбіту Землі більш доступною для різних клієнтів і галузей", – зазначив старший віце-президент з передових програм розробки Blue Origin Брент Шервуд.

За його словами, крім задоволення потреб партнерів МКС, бізнес-парк змішаного використання космічного простору Orbital Reef пропонуватиме:

  • знижені витрати та складність;

  • послуги "під ключ";

  • надихаючу космічну архітектуру для підтримки будь-якого бізнесу.

NASA долучається до створення приватної космічної станції

Фото: Orbital Reef / Twitter

"Ніхто не знає, як будуть розвиватися ринки комерційних станцій на низькій навколоземній орбіті, але ми маємо намір з'ясувати", – підсумував Шервуд.

Нагадаємо, дещо раніше у NASA обрали астронавтів для четвертої місії SpaceX. Повідомлялося також, що смериканська космічна агенція NASA разом зі SpaceX запустять у космос ракету, яка зіб'є у космосі астероїд з орбіти.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme