UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Настав час для членства України в ЄС: Зеленський провів переговори

Нині, коли українці чинять героїчний опір окупації й тиранії Росії, настав вирішальний момент, щоб взяти нашу державу до Євросоюзу

Ірина Макодзеба
Редактор стрічки новин
Настав час для членства України в ЄС: Зе…
Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський заявив, що зараз, коли Україна веде героїчну боротьбу проти Росії, настав вирішальний момент для прийняття її до європейської сім'ї.

Про це Зеленський повідомив у своєму Twitter, передає Depo.ua.

"Настав вирішальний момент, щоб раз і назавжди закрити багаторічну дискусію та ухвалити рішення про членство України в ЄС. Обговорив з президентом Європейської Ради подальшу дієву допомогу та героїчну боротьбу українців за своє вільне майбутнє", – написав Зеленський.

Нагадаємо, станом на зараз Збройні сили України разом з Національною поліцією повністю контролюють ситуацію і всю територію нашої держави.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив по початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Читайте також: В Україні ввели воєнний стан: Що важливо знати усім

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme