Нацгвардієць Рябчук відмовився від усіх своїх показів

Військовослужбовець Нагцвардії Артем Рябчук, який розстріляв п'ятьох людей, заявив, що відмовляється від усіх посередніх показів

Журналіст відділу новин
Нацгвардієць Рябчук відмовився від усіх…

Таке рішення нацгвардієць Артем Рябчук оформив у відповідну заяву, опубліковану на Facebook-сторінці право захисниці Лади Соколової.

Соколова зазначила, що сьогодні, 3 лютого, нові захисники, гроші на яких зібрала громадськість, поспілкувалися із Рябчуком , передає Depo.ua.

Відтепер вони будуть представляти його інтереси. 12 лютого вони дадуть прес-конференцію щодо усіх питань, пов'язаних із справою Рябчука.

Нацгвардієць же у заяві зазначив, що повністю відмовляється від усіх своїх попередніх показів, і даватиме свідчення тепер лише у присутності нових адвокатів.

Рябчука захищатимуть нові адвокати

Рябчук відмовився від усіх попередніх показів

Нагадаємо, що 27 січня 2022 року на заводі "Південмаш" о 3:40 ранку солдат строкової служби Артем Рябчук з автомата вбив чотирьох військовослужбовців Національної гвардії України та жінку.

Після розстрілу він втік зі зброєю. Невдовзі з'явилося відео розстрілу Нацгвардійців у кімнаті зберігання зброї на заводі "Південмаш". Він здався патрульним поліцейським у місті Підгороднє.

Рябчук розповів, як вбив вахтерку заводу за те, що вона не випускала його на вулицю. Згодом затриманий строковик розповів про дідівщину у полку. Суд в Дніпрі оголосив запобіжний захід вбивці – два місяці перебування під вартою без права внесення застави.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme