UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Нацгвардієць Старський закликав російських військових здаватись, інакше їм п*зда (ВІДЕО)

Лейтенант Бригади швидкого реагування Національної гвардії України Харитін Старський звернувся до російських військових з емоційною промовою
 

Руслан Рудомський
Журналіст відділу «Війна»
Нацгвардієць Старський закликав російськ…
Фото: Харитін Старський / Facebook

Старський попередив росіян, що у багатомільйонному Києві у них з кожного вікна будуть стріляти українці, тому їм краще здатися у полон.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-центр Сухопутних військ ЗСУ.

"Я хочу звернутись до всіх росіян, які поки що не зашкварились. Я хочу, щоб ви просто увімкнули свої мозги, солдатики, і подумали – куди ви йдете? В багатомільйонний Київ, у якому вас будуть ї*ашити з кожного вікна? Ви цілий місяць мерзли у своєму ї*учому Ростові для того, щоб приїхати сюди і здохнути в Києві? Я вам скажу так: ви ще навіть не починали дохнути", – сказав Старський.

"Ви думали, що українці – це "хохли", які будуть зустрічати вас з квітами? А вони зустрічають вас з "Джавелінами". Ви думали, що у нас президент "КВН-щик" і "клоун"? А з'ясувалося що він – Залізний Джокер, який ї*ашить вас "Байрактарами". І ви знаєте, що це правда – тому що ви самі це бачили на власні очі", – нагадав нацгвардієць про долю Росгвардії, яка була вщент розбита напередодні під Києвом.

"Ви молоді хлопці і я це прекрасно знаю. Ви всі хочете жити. У вас не вистачає патронів. У вас не вистачає пального. Ви не знаєте, куди ви їдете, не знаєте місцевості. А ми тут народились і це наша земля. Але я хочу попередити: ви ще навіть не почали дохнути, тому що коли ви прийдете в Київ – тут вас будуть ї*ашити абсолютно всі. У кожного українця є зброя і "Коктейлі Молотова". У нас зараз всі аеропорти напаковані "Джавелінами" і "Стінгерами", щоб давати вам п*зди. За бомбардування житлових кварталів, за розстріли наших жінок і дітей – вам п*здець. Ваш хвалений кадирівський генерал, якого ви самі боїтесь і вважаєте його елітою, вчора здохнув у Гостомелі разом з усіма своїми кадирівськими псами", – попередив лейтенант Бригади швидкого реагування НГУ.

"Тому, пацани, здавайтесь у полон – ми вас нагодуємо, напоїмо, ніхто вас ображати не буде. На відміну від вас, ми не стріляємо у беззбройних. Ми дуже добродушний і дружелюбний народ. У нас є теплий чай, одяг, електрика працює, є гаряча вода. І ви поїдете додому – до своїх мам. Інакше в Україні ви всі загинете ні за що. Слава Україні! Героям слава!", – мовив Старський.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і аявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

Увечері 24 лютого Харитін Старський повідомив про перехоплення переговорів російських військовослужбовців. Зокрема, російські військові в шоці від спротиву українців, вони очікували, що українські військовослужбовці будуть здавати зброю.

Станом на ранок 27 лютого українські військові ліквідували понад 4 400 російських окупантів і знищили понад тисячу одиниць російської військової техніки.

Читайте також: Автор блогу "Войовнича більшість" Харитін Старський: Українізація має бути максимально безпалєвною

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme