"Національна рада військовослужбовців і ветеранів" привезла до лікарень Рівного і Вінниці медичне обладнання

Команда громадської організації "Національна рада військовослужбовців і ветеранів" привезла до лікарень Рівного і Вінниці медичне обладнання — візки та лангети

Журналіст відділу новин
"Національна рада військовослужбовців і…
Медичне обладнання

Про це повідомили у ГО "Національна рада військовослужбовців і ветеранів", пише Depo.ua.

Представники організації привезли партію транспортних візків і лангети на ногу обласній клінічній лікарні та міській лікарні №2 у Рівному та Інституту реабілітації інвалідів і обласній клінічній лікарні ім. Пирогова у Вінниці.

Медичне обладнання передали за сприяння та допомогою благодійних фондів "Україна в огні" та "Коло успіху", а також мережі аптек "Подорожник".

"Зараз по всій Україні йде робота над створенням спеціалізованих реабілітаційних центрів на базі місцевих лікувальних закладів, де відновлення зокрема проходитимуть і поранені воїни. Звичайно, що існує велика потреба в обладнанні, тому ГО "Національна рада військовослужбовців і ветеранів" разом з однодумцями відразу взялася допомагати у цьому питанні. Тим паче активна діяльність на "медичному фронті", а саме реабілітація наших бойових побратимів – один із головних напрямків роботи "НРВВ", який задекларовано у програмі організації", — зазначають у "Національній раді військовослужбовців і ветеранів".

У планах організації – поїздки з гуманітарного допомогою й до інших регіонів України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme