Наявність субсидії можна перевірити онлайн: Українцям розповіли, як це зробити

Інформацію про наявність субсидії та її призначення відтепер можна перевірити онлайн 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Наявність субсидії можна перевірити онла…
Фото: Рixabay

Для того, аби отримати необхідну інформацію про пільги та відшкодування на оплату комунальних послуг, не обов'язково відвідувати адміністративні установи та стояти в чергах.

Про це розповіла міністерка соціальної політики Марина Лазебна в інтерв'ю "Фактам", передає Depo.ua

За її словами, спершу структурний підрозділ з питань соціального захисту населення має повідомити людину про те, яке рішення було прийнято за його заявою: призначена субсидія або відмовлено в ній. Повідомити про це повинні протягом трьох днів з дня прийняття рішення.

Після цього людина може, не виходячи з дому, самостійно перевірити, чи призначена їй субсидія за даними Єдиного державного реєстру одержувачів житлових субсидій.

Для цього необхідно скористатися інформацією, яку можна знайти за цим посиланням

"Пошук в реєстрі здійснюється за адресою. Можна подивитися, чи призначена субсидія, на який термін, які суми щомісячних нарахувань. Інформація оновлюється один раз на місяць – початку поточного місяця за попередній місяць", – пояснила Лазебна.

Нагадаємо, раніше українцям розповіли, коли треба повторно подавати документи на субсидію. Це випадки, коли необхідно надати або підтвердити ті, чи інші дані, які могли змінитися. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme