UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

НАЗК взялося перевіряти декларації 13 нардепів

Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало перевірку декларацій 13 народних депутатів

Журналіст стрічки новин
НАЗК взялося перевіряти декларації 13 на…
Фото: Сайт НАЗК

Також проведуть повну перевірку декларацій 24 службовців. Усього з початку року агентство взяло в перевірку 1220 декларацій посадових осіб. За січень-вересень завершило повну перевірку 606 декларацій публічних службовців. Загалом виявило неправдиві відомості в деклараціях на понад 370 млн грн.

Про це пише Depo.ua із посиланням на повідомлення НАЗК у Telegram.

Цього разу агентством взяті декларації таких народних депутатів, як Суто Мамоян, Юрій Шаповалов, Володимир Воронов, Павло Фролов, Олена Лис, Володимир Кальцев, Максим Перебийніс, Євген Яковенко, Оксана Гринчук, Наталія Приходько, Вадим Івченко, Анатолій Остапенко та Сергій Северин.

Крім цього, на підставі результатів проведеного моніторингу способу життя посадовців НАЗК розпочало перевірку декларацій заступника голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації, одного чинного й одного колишнього депутата міської ради, депутата сільської ради та селищного голови.

Нагадаємо, за даними Національного агентства з питань запобігання корупції, протягом дев'яти місяців 2021 року перевірок чиновники вказали у деклараціях неправдиві дані на 370 мільйонів гривень.

Також повідомлялося, що у Нацкомісії з питань запобігання корупції не знайшли порушень у декларації нардепа Андрія Клочка (фракція "Слуга народу"), мама якого різко розбагатіла за два роки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme