Назвали ім'я українського воїна, який загинув на Донбасі вчора

У п'ятницю, 9 липня, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Золоте загинув старший солдат 24 ОМБр імені короля Данила Яськів Володимир Богданович
 

Журналіст відділу новин
Назвали ім'я українського воїна, який за…
Фото: 24 ОМБр

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу бригади.

"Володимир знаходився на чергуванні та вів спостереження за противником, коли  окупанти почали масований обстріл з крупнокаліберних кулеметів, гранатометів, протитанкових керованих ракет та мінометів 82-го калібру. Ворогу була надана адекватна відповідь з дозволених засобів озброєння для придушення вогневих точок противника. Але під час зміни позиції старшим солдатом Яськівим сталося непоправне... ворожий снайпер смертельно поранив Володимира. Характер поранення виявився несумісним з життям", – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що Володимир Яськів народився 29 липня 1977 року і був родом з селища Великі Бірки, що на Тернопільщині. Цього року йому мало виповнитись 44 роки.

Нагадаємо, 9 липня в районі проведення Операції Об'єднаних сил бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню, вбили одного українського воїна і ще трьох поранили.

Читайте також: Нові російські танки на Донбасі: До чого готуються бойовики "Л-ДНР" і чого чекати Україні (КАРТА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme