"Не хочеться ж у них стріляти": Активістка Ірма Крат розповіла, чому побила у Раді нардепа Потураєва

Активістка Ірма Крат, яка 1 липня у Верховній Раді напала на народного депутата від "Слуги народу" Микиту Потураєва, розповіла, чому так вчинила

Журналіст стрічки новин
"Не хочеться ж у них стріляти": Активіст…
Фото: Facebook Ірми Крат

Як заявила вона у коментарі виданню "Страна", кого бити, їй було все одно, головне – це мав бути депутат від "Слуги народу", інформує Depo.ua.

"Перед тим, як вдарити, я уточнила, чи точно він зі "Слуги народу", щоб не помилитися. Він підтвердив – я одразу ж дала йому в табло. Потураєв загубився, похитнувся, і я додала йому ще сумкою по голові", – зазначила Крат.

Активістка зауважила, що ударом сумкою висловила протест народу проти відкриття ринку землі.

"Я його не стала бити, а пояснила, якщо вони зараз не задумаються, що ухвалюють трохи не ті закони, які потрібні українцям, восени їх винесуть вперед ногами. Я прийшла на прохання народу: "Ірма, набий їй обличчя. Попередь, що наше терпіння не безмежне, тому що буде пізно. Не хочеться ж в них стріляти", – наголосила вона.

Крат обурилася, адже, за її словами, депутати обіцяли, що з приводу відкриття ринку землі буде референдум, однак цього не було виконано.

Скріншот

Зазначимо, що Крат напала на Потураєва прямо під час його брифінгу в кулуарах Верховної Ради. Спочатку вона намагалася вдарити Потураєва кулаком в обличчя, але він встиг зреагувати й заблокувати цей удар. Тоді Ірма Крат, не довго думаючи, вдарила його своєю сумочкою.

Нагадаємо, 17 червня під час розгляду правок до законопроекту щодо забезпечення незалежності Національної ради з питань телебачення і радіомовлення голова Комітету гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв заявив, що в Україні закінчиться епоха бідності, коли розстріляють нардепів з фракції "Опозиційна платформа – За життя". Тоді ж представники ОПЗЖ вийшли до трибуни парламенту та почали штовханину. З'ясувалося, що побилися Ілля Кива (ОПЗЖ) та Микола Тищенко ("Слуга народу"

Відомо також, що 25 жовтня Росія заочно заарештувала Ірму Крат за напад на російське посольство в Києві в березні 2016 року. Ірма Крат – журналістка, активістка Євромайдану. Як журналіст-стример брала активну участь в Революції Гідності. У 2014 році була взята в полон терористами "ДНР" в Словʼянську.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme