"Не можу стриматися": Нескоромний позловтішався зі звільнення Наумова

Колишній перший заступник голови Служби безпеки України Дмитро Нескоромний позловтішався зі звільнення впливового генерала СБУ Андрія Наумова

Журналіст стрічки новин

Відповідний допис він оприлюднив у своєму Telegram, передає Depo.ua.

"Не можу стриматися, щоб не передати привіт Наумову. Андрюша, я тебе попереджав, що тебе виє**ть і викинуть? Попереджав. Ну ось тепер і не ображайся", – наголосив Нескоромний.

Він зазначив також, що наступним може стати очільник СБУ Іван Баканов.

"Ніхто вас, придурків, тримати не буде, тому що ви криворукі, не знаєте законів і не розумієте, як працює Служба. І не треба мені більше дзвонити з вибаченнями. Я тепер приймаю в якості компенсації моральної та матеріальної шкоди тільки ваші гнилі тушки. Маю честь!" – підсумував Нескоромний.

"Не можу стриматися": Нескоромний позловтішався зі звільнення Наумова

Зазначимо, що ЗМІ називають Дмитра Нескоромного замовником вбивства Андрія Наумова.

Він був першим заступником голови СБУ – начальником Головного управління з боротьби з корупцією та організованою злочинністю з 8 листопада 2019 до 13 березня 2020 року.

23 січня ЗМІ повідомили, що за підозрою в організації замовного вбивства було затримано співробітника управління по боротьбі з тероризмом СБУ ("Альфа") полковника Юрія Расюка, який нібито планував передати гроші за вбивство тодішнього начальника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова. Замовником вбивства, за даними ЗМІ, був нібито саме Нескоромний.

Того ж дня прес-служба СБУ підтвердила факт затримання співробітника спецслужби за підозрою у підготовці замовного вбивства. 27 січня Нескоромному повідомили про підозру й оголосили в розшук.

Згодом стало відомо, що Нескоромний перебуває в Україні. Сам він назвав фейком інформацію про те, що затриманий Расюк назвав його замовником замаху на Наумова.

Нагадаємо, 23 липня ЗМІ повідомили, що президент Володимир Зеленський звільнив впливового генерала Служби безпеки України (СБУ) Андрія Наумова, а також першого заступника очільника відомства Руслана Баранецького.

Генерал Наумов став відомий широкому загалу саме після скандалу з підготовкою його вбивства, яке буцімто замовив Нескоромний. Відомо також, що Наумов вважався "правою рукою" глави СБУ Івана Баканова і людиною, яка вирішувала найрізноманітніші питання.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme