Несинхронно пливе корабель: Арахамія анонсував кадрові чистки у трьох міністерствах восени

Восени щонайменше три міністри можуть позбутися своїх потрфелів та припинити працювати в Кабінеті міністрів 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Несинхронно пливе корабель: Арахамія ано…
Фото: Facebook Давида Арахамії

Про це 29 липня заявив голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія в ефірі телеканалу "Україна 24", передає Depo.ua

"Я вже анонсував, що восени ми, як мінімум, трьох міністрів очікуємо, що ми їх будемо позбавляти статусу міністра. Думаю, що кожен з українців розуміє, що несинхронно пливе цей корабель під назвою "уряд". Будемо робити висновки, будемо дивитися на їхню звітність і ухвалювати рішення", – зауважив Арахамія.

Водночас він додав, що багато чуток з приводу відставок в уряді мають неправдиву інформацію, тому закликав не годувати країну місяць чутками. 

"Ми зараз у вересні почнемо працювати, і ви побачите все. Ми будемо відкрито заявляти про це і демонструвати",– сказав голова провладної більшості у ВР. 

Нагадаємо, Верховна Рада у вересні може звільнити низку міністрів з уряду Дениса Шмигаля.

Серед них – і міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, який, до слова, не вважає себе кандидатом на звільнення.

Тим часом Арсена Авакова, котрий очолював МВС кілька років поспіль, звільнили із займаної посади. На його місце призначили Дениса Монастирського. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme