Невідомий літальний апарат, що впав у Загребі, виявився безпілотником: ЗМІ повідомляють про авіабомбу вагою до 120 кг

Згідно з інформацією ЗМІ, серед уламків безпілотника, який впав і вибухнув у хорватському Загребі пізно ввечері 10 березня, виявили фрагменти авіабомби вагою до 120 кілограмів

Журналіст відділу новин

Нещодавно з глибокої воронки біля Студентського дому на Саві витягли більшу частину уламків безпілотного військового апарату радянського виробництва.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на HRT.

Міністр оборони Хорватії підтвердив, що на місці падіння у воронці були виявлені сліди вибухівки та частини авіабомби. Це свідчить про те, що це був не літак-розвідник.

"На цьому літаку ми знайшли частини авіабомби. Авіабомба на основі цих фрагментів, з якої можна зробити висновок, радянського виробництва... Після глибшого аналізу та реконструкції ми зможемо точно сказати, якого типу апарат і для якої мети. На цей момент ми можемо підтвердити, що це авіаційна бомба", – розповів міністр оборони Маріо Баножич.

Нині в межах розслідування з'ясовуються всі подробиці інциденту.

Джерела видання повідомили, буцімто бомба, виявлена в апараті, важила до 120 кг, і після падіння вибух стався вже під землею.

Зазначається, що після того, як уламки 6-тонного апарату витягли, їх вантажівкою доставили в казарму, де буде продовжено розслідування.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Загребі розбився невідомий літальний апарат. Місцем його падіння стала західна частина хорватської столиці.

 

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme