Німець і два українці: РНБО запровадила санкції проти чергових контрабандистів

Рада нацбезпеки та оборони розширила список контрабандистів, проти яких були застосовані санкції

Журналіст відділу новин
Німець і два українці: РНБО запровадила…
Фото: РНБО

До списку увійшли громадянин Німеччини 1986 р. н. Олександр Акст та громадяни України Валерій Фальковський (1974 р.н.) і Владислав Студенець (1984 р.н.).

Крім цих трьох фізичних осіб, до санкційного списку увійшли 24 компанії, пов'язані із ними, повідомив на брифінгу секретар РНБО Олексій Данілов, передає Depo.ua.

Данілов зазначив, що цього разу санкційний список фізичних та юридичних осіб формувався не СБУ, як раніше, а МВС.

Нагадаємо, Народний депутат від "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко повідомив, що Рада національної безпеки та оборони розгляне на засіданні 30 липня нові санкції проти Білорусі.

Сам же Данілов 29 липня в ефірі одного із телеканалів заявляв, що на порядку денного засідання будуть питання енергетичного сектора, медицини, водопостачання та інші.

Довідка: Громадянин Німеччинии Олександр Акст, за інформацією ЗМІ, був "смотрящим" від СБУ за Одеською митницею, де і прокручував різноманітні схеми, пов'язані із ухилянням від сплати ввізного мита.

Також Акста пов'язують із начальником Управління внутрішньої безпеки СБУ Андрієм Наумовим, про звільнення якого начебто через корупцію повідомляли ЗМІ у другій половині липня.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme