"Нові можливості": Федоров закликав PayPall відкрити Україні всі свої функції

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров закликав CEO PayPall Дена Шульмана відкрити всі функції світового платіжного сервісу для України

Журналіст стрічки новин

Це сталось на тлі виходу компаній з російського ринку через війну в Україні. Федоров заявив, що це відкриє нові можливості для країни.

Про це український міністр написав у Telegram-каналі. 

"Вихід топ-світових компаній з Росії – це нові можливості для України. Закликав CEO PayPall Дена Шульмана нарешті відкрити всі функції світового платіжного сервісу для українців. Це надважливо саме зараз – в умовах масової внутрішньої та зовнішньої міграції. PayPall є одним зі світових лідерів серед платіжних систем, що дозволяє виводити гроші з різних сайтів до себе на банківський рахунок, здійснювати покупки в інтернеті, а також легко переказувати гроші між обліковим записами всередині системи", – зазначив Федоров.

Міністр додав, що поки для українців доступна лише одна з можливостей платіжної системи – витрачати гроші зі свого облікового запису, але не отримувати їх.

Нагадаємо, через війну проти України платіжна компанія PayPal Holdings Inc зупиняє всі послуги на Росії та приєднується до санкцій проти окупанта.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme