З'явилися нові тарифи на опалювальний сезон: Скільки платитимуть українці

ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз України" ввела новий тарифний план на опалювальний сезон для побутових споживачів

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
З'явилися нові тарифи на опалювальний се…
Фото: Pixabay

Згідно з новим тарифом, українці зможуть платити щомісяця по 7,96 гривні за кубометр блакитного палива. Уточнюється, що тарифи на газ не враховують вартість доставки (розподілу).

Особливістю тарифу "Комфортний сезон" є необхідність оплачувати кожен місяць рівномірну частину, повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу компанії.

Зазначається, що, обравши вказаний тариф, компанія розрахує, скільки споживач в середньому використовує газу протягом опалювального сезону. Після цього, клієнт щомісяця буде сплачувати сьому частину загальної вартості палива, яке зарезервують.

Оплату необхідно буде здійснити не пізніше 15 числа кожного місяця впродовж опалювального сезону (жовтень-квітень)

"Перехід на нову тарифну пропозицію можливий за умови відсутності заборгованості у клієнта. У будь-який період клієнт за бажанням може змінити тарифний план "Комфортний сезон", вибравши іншу доступну пропозицію", – повідомили у компанії.

Нагадаємо, 14 липня Рада списала мільярдні борги за газ. Йдеться про приблизно 100 мільярдів гривень. Більша частина списаних газових боргів накопичилася у компаній Дмитра Фірташа.

Читайте також: Газові борги: Як місцеві громади розплатяться за тарифний популізм

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme