Охорона Зеленського під час прес-марафону травмувала журналістку, вона досі лікується, – нардепи

Охорона президента Володимира Зеленського травмувала журналістку телеканалу "Прямий"  

Редактор стрічки новин
Охорона Зеленського під час прес-марафон…
Фото: Ірина Геращенко/Facebook

Журналістка телеканалу "Прямий" Анна Дзьоба отримала травму руки під час прес-марафону Зеленського. Охоронці відштовхнули дівчину на авто, внаслідок чого вона серйозно травмувала лікоть.

Про це на своїх сторінках у Facebook повідомили народні депутати від "Європейської Солідарності" Олексій Гончаренко та Ірина Геращенко, передає Depo.ua.

"Це Анна Дзьоба, журналістка телеканалу "Прямий". Під час так званого прес-марафону Зеленського, куди Банкова сегреговано допустила лише 30  журналістів, охорона Зеленського відкинула Аню на авто й пошкодила їй руку. І до сьогодні в журналістки пошкоджена рука, вона ходить з  накладним бандажем", - розповіла Геращенко.

Вона додала, що питання некоректної і непрофесійної поведінки УДО, тиску на журналістів і перешкоджання журналістській діяльності сьогодні розгляне профільний парламентський комітет.

Гончаренко своєю чергою зазначив, що охорона Зеленського "збила з ніг, жорстко відкинула на підлогу та нанесла травми" журналістці. Він наголосив, що така поведінка представників УДО є неприпустимою.

Травмована журналістка Прямого

Анна Дзьоба травма після прес-марафону

Нагадаємо, 26 листопада Володимир Зеленський влаштував прес-марафон до екватора каденції. Він відбувся у приміщенні коворкінгу Creative State of Arsenal у Києві. На розмову з президентом запросили всього 30 представників найбільш авторитетних медіа в Україні.  

Представники українських ЗМІ, яких не включили до списку учасників прес-марафону "З0 питань президенту України", все одно прийшли до місця проведення цього заходу та працювали поблизу будівлі. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme