Окупанти на Донбасі 6 разів зривали "тишу", біля Красногорівки та Мар'їнки били з мінометів

Штаб ООС поінформував про ситуацію на Донбасі станом на ранок 13 жовтня

Редактор стрічки новин
Окупанти на Донбасі 6 разів зривали "тиш…
Фото: ОТУ "Схід"

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 6 порушень режим припинення вогню, 2 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Зокрема, біля Зайцевого позиції наших воїнів ворог обстріляв зі стрілецької зброї, поблизу Новозванівка – з автоматичних станкових гранатометів, у районі Кримського – зі станкових протитанкових гранатометів, а в напрямку Причепилівки – з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Також повідомляється, що позиції українських захисників біля Красногорівки потрапили під обстріл з мінометів калібру 82 мм та гранатометів різних систем. У бік Мар'їнки найманці відкривали вогонь з мінометів калібру 82 мм та ручних протитанкових гранатометів.

"Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає. На збройні провокації противника наші захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння", – додали у штабі ООС. 

Станом на 7 годину ранку, 13 жовтня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. 

Зведення штабу ООС ранок 13 жовтня 2021

Нагадаємо, раніше стало відомо, що "нормандська" зустріч на рівні міністрів закордонних справ України, Росії, Франції та Німеччини відбудеться уже найближчими тижнями

Читайте також: Призов в "ополченці" та переселення до Росії: Навіщо "ЛНР" закрила КПВВ "Станиця Луганська"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme