Окупанти на Донбасі за добу 9 разів обстрілювали позиції ЗСУ

Штаб ООС поінформував про ситуацію на Донбасі станом на ранок 25 листопада

Редактор стрічки новин
Окупанти на Донбасі за добу 9 разів обст…
Фото: Штаб ООС

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню, 2 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Зокрема, неподалік шахти "Бутівка" противник вів вогонь із станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів, у напрямку Кам'янки ворог двічі здійснив обстріли, застосовуючи гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети, а в бік Нью-Йорка – стріляли з озброєння БМП, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

Також, як зазначається у повідомленні, біля Луганського ворожі війська вели вогонь двічі, використовуючи гранатомети різних систем та стрілецьку зброю, у районі Верхньоторецького – стріляли з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї, а неподалік Водяного, що на Приазов’ї, наші позиції потрапили під обстріл з мінометів калібру 82 мм та 120 мм.

"З мінометів калібру 82 мм окупанти здійснили обстріл прикордонного контрольного поста першого оборонного рубежу, що входить до КПВВ "Мар’їнка", - йдеться у повідомленні.

У штабі ООС також повідомили, що втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

"Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли", – наголошується у повідомленні.

Станом на 7 годину ранку, 25 листопада, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Зведення штабу ООС ранок 25 листопада 2021Ситуація на Донбасі ранок 25 листопада 2021

Нагадаємо, раніше місія ОБСЄ повідомила, що за місяць Росія перекинула в ОРДЛО 19 колон з озброєнням, 8 вагонів з боєприпасами та 40 вагонів-цистерн з пальним. Загальна вага палива становить 2 399 тонн, а деякі з 19 колон вантажівок нараховували до 15 одиниць транспорту.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme