UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Окупанти вже почали свій "великий наступ", але з ним у них "великі проблеми", — Данілов

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що окупанти вже почали свій "великий наступ", але з ним у них "великі проблеми"

Журналіст відділу новин
Окупанти вже почали свій "великий наступ…
Олексій Данілов

Про це він сказав в етері телемарафону, передає Depo.ua.

"Ми бачимо наразі, що вони (росіяни — ред.) запланували й почали свій наступ, але просто не кажуть, що його почали. А наші війська його дуже потужно відбивають. Той наступ, який вони планували, він уже поступово іде. Але це не той наступ, на який вони розраховували", — йдеться у його повідомленні.

Нагадаємо, що представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Черняк заявив, що чутки та повідомлення про те, що 24 лютого 2023 року очікується нова масована атака росіян, є недоречними.

Черняк не заперечував, що росія щось планує найближчими тижнями, зазначивши, що зараз вона "намагається знайти слабкі місця в нашій обороні".

Але додав, що, за інформацією розвідки, росія не має ресурсів, щоб розпочати широкомасштабний наступ. Атака з території Білорусі та повторна спроба взяти Київ "малоймовірні найближчими тижнями".

"Головною метою російських військ залишається досягнення хоча б якогось тактичного успіху на сході України", — додав представник ГУР.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme