Онука Муссоліні виграла вибори до міськради Риму, отримавши рекордний показник

Онука італійського диктатора Беніто Муссоліні Ракеле отримала найбільшу кількість голосів під час виборів до міської ради Риму

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Онука Муссоліні виграла вибори до міськр…
Фото: Pixabay

Політикині вдалося отримати понад 8,2 тисячі голосів на муніципальних виборах, які відбулися у неділю та понеділок, 3 та 4 жовтня, відповідно.

Такий показник має значний відрив від показника, коли Муссоліні увійшла до ради з першим мандатом у 2016 році, повідомляє Depo.ua із посиланням на The Guardian.

Зазначається, що тоді онука диктатора отримала лише 657 голосів. Цьогоріч Муссоліні балотувалася до міськради від ультраправої партії "Брати Італії". Після оголошення результатів виборів, політикиня зауважила, що її успіх є наслідком важкої праці, а не відомого прізвища.

"Я з дитинства навчилася жити зі своїм прізвищем. У школі вони вказували на мене, але потім з'явилася Ракеле, і ця людина переважає над прізвищем, яким би обтяжливим воно не було", – наголосила вона.

Відомо, що Ракеле назвали на честь першої дружини диктатора. 

Водночас, політсила "Брати Італії" розраховує на перемогу свого кандидата на посаду мера Енріко Мікетті. Другий тур виборів має пройти 17 та 18 жовтня. Ультраправі будуть боротися за посаду з лівоцентристами.

Нагадаємо, у травні 2020 року стало відомо, що іншу онуку Муссоліні, Аллесандру, виключили із санкційних списків України, оскільки вона ніколи не була на українській території і не брала участі в будь-яких політичних чи громадських подіях. Її внесли до списку осіб, до яких застосовують обмежувальні заходи, в березні 2019 року, тому що вона стала "спостерігачем" за "виборами" в "Л-ДНР".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme