У Порошенка вимагають притягнути Арахамію до відповідальності за ксенофобські заяви 

Фракція "Європейська Солідарність" вимагає притягнути до дисциплінарної відповідальності голову фракції монобільшості Давида Арахамію за його некоректні висловлювання щодо українців 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
У Порошенка вимагають притягнути Арахамі…
Фото: Давид Арахамія / Facebook

Зауважимо, що нещодавно Арахамія публічно заявив про те, що корупцію в Україні подолати дуже складно, оскільки вона "закодована у ДНК українців". 

Про це заявила співголова фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко на погоджувальній раді у понеділок, 29 листопада, передає Depo.ua

Ви тут заявили про політичну культуру високу. Я повністю це підтримую. І хочу нагадати, що ми направили на голову регламентного комітету… Щоб вони розглянули заяви голови фракції монобільшості пані Арахамії. Ксенофобські заяви, коли він сказав, що корупція –  це в ДНК українців", – сказала Геращенко.

За її словами, регламентний комітет досі не відреагував на клопотання депутатів від "ЄС". Вони отримали тільки "відписки".

"Я собі уявляю, щоб ще могли сказати про ДНК інших національностей", – підсумувала Геращенко, коментуючи заяву Арахамії.

Нагадаємо, що наприкінці вересня Арахамія заявив, що корупцію можна спостерігати на кожному рівні: від самоорганізації в ОСББ і до самого верху. За його словами, кожен українець хоче мати кума, який за нього зможе щось "повирішувати".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme