Оприлюднено нове відео нібито з Гео Леросом, на якому він буцімто організовує інформатаку проти депутата Київради за $10 000

Народний депутат Гео Лерос, імовірно, може бути причетний до організації інформаційної атаки проти депутата Київської міської ради Михайла Терентьєва (фракція "Солідарність")

Журналіст стрічки новин
Оприлюднено нове відео нібито з Гео Леро…

Відео з прихованої камери спостереження, на якому зображений чоловік, схожий на Лероса, в момент отримання $10 тисяч, опублікував "Обозреватель".

Судячи з голосу за кадром, запис було зроблено 19 жовтня 2020 року в одному з офісних центрів Києва.

"А вже наступного дня Лерос на своєму YouTube-каналі опублікував відео, де схожа на Терентьєва людина обговорює з посередником питання купівлі голосів виборців у столиці. Також нардеп порушив цю тему в ефірі одного з телеканалів", - пише видання.

Через кілька днів Лерос знову прийшов до замовника зі звітом про виконану роботу.

"Обозреватель" також нагадує, що раніше в мережі було опубліковано відео, на якому Гео Лерос для того, щоб звинуватити в підпалі свого автомобіля Офіс президента, обговорював план інсценування підпалу і отримував конверт із сумою, що в три рази перевищує вартість згорілого Mersedes.

Цей запис був долучений до матеріалів слідства, але тоді Лерос заявив про сфабрикованість відео і звинуватив у цьому київського бізнесмена Вадима Столара.

"Обозреватель" також нагадує, що раніше в мережі було опубліковано відео, на якому нібито Гео Лерос для того, щоб звинуватити в підпалі свого автомобіля Офіс президента, обговорював план інсценування підпалу і отримував конверт із сумою, що в три рази перевищує вартість згорілого Mersedes. Цей запис був долучений до матеріалів слідства, але тоді Лерос заявив про сфабрикованість відео і звинуватив у цьому київського бізнесмена Вадима Столара.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme