Організатори "Євробачення" обрали постійний слоган конкурсу

Гасло "Об'єднані музикою" обрано постійним слоганом міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення"

Організатори "Євробачення" обрали постій…
Фото: Pixabay

Таке рішення оголосили Європейська мовна спілка та шведський суспільний мовник Sveriges Television, пповідомляє Depo.ua з посиланням на "Суспільне".

Зазначається, що "Об'єднані музикою" стане гаслом конкурсу 2024 року та всіх наступних.

"Обʼєднані музикою" — слоган "Євробачення-2023", що у травні цього року відбулося в британському Ліверпулі від імені України та за участі Суспільного мовника. Гасло відображає унікальний характер 67-го пісенного конкурсу "Євробачення", яке організовувалося у партнерстві між Великою Британією, Україною та містом-господарем Ліверпулем. Гасло покликане продемонструвати здатність музики об'єднувати людей по всьому світу", — вказано в повідомленні.

Як зазначається, після успіху цьогорічного шоу організатори вирішили залишити слоган. Як зазначається, це рішення робить всі подальші конкурси "цілісними та послідовними", адже з 2002 року кожен наступний конкурс використовував новий унікальний слоган. Лише у 2009-му його не обирали.

68-й конкурс "Євробачення" в травні 2024 року прийматиме шведське місто Мальме. Півфінали, в одному з яких братиме участь представник від України, відбудуться 7 та 9 травня. Гранд-фінал Євробачення-2024 — 11 травня.

Нагадаємо, Суспільний мовник 9 листопада оголосив довгий список учасників національного відбору на "Євробачення-2024".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme